Astrid Le Feber benoemd tot toegevoegd notaris in Vorden

Vorden, 13 juni 2024 –Vorden heeft een nieuwe toegevoegd notaris. Op dinsdag 11 juni is mr. Astrid le Feber door de rechtbank in Arnhem beëdigd als toegevoegd notaris in de gemeente Bronckhorst. Astrid le Feber is, sinds het samengaan van de notariskantoren van Zelhem en Vorden op 1 februari jl., het gezicht van Notariskantoor Blankestijn aan de Dorpsstraat in Vorden. Met de benoeming van Astrid le Feber tot toegevoegd notaris, krijgt het kantoor meer mogelijkheden om akten te passeren.

Astrid Le Feber brengt vele jaren ervaring in het notariaat met zich mee. Ze heeft als kandidaat-notaris gewerkt bij kantoren in Brummen, Doesburg en Arnhem en heeft daarnaast 10 jaar in Vorden gewerkt. Haar kennis van de regio en Vorden in het bijzonder, is dan ook uitstekend.

Le Feber hecht aan de persoonlijke en laagdrempelige sfeer van het notariskantoor in Vorden en wil deze graag behouden. “Het is belangrijk dat cliënten ons kantoor gemakkelijk kunnen benaderen en hulp vragen op belangrijke momenten in hun leven,” aldus Astrid Le Feber.

Door de samenvoeging van de kantoren van de notarissen Hulleman en Blankestijn eerder dit jaar, is er binnen Blankestijn Notariaat Advies Mediation veel kennis en ervaring in huis op alle notariële rechtsgebieden. Op de kantoren in Zelhem en Vorden werken in totaal 16 personen, waaronder een notaris en toegevoegd notaris, twee ervaren kandidaat-notarissen, een jurist, een solide onroerend goed afdeling en diverse ervaren notariële medewerkers. Zij zijn gespecialiseerd in de afwikkeling van erfenissen, advisering op het gebied van levenstestamenten en testamenten, huwelijksvoorwaarden, ondernemingsrecht, agrarisch recht en mediation, waaronder scheidingsbemiddeling. Ook voor de overdracht van huizen en ander onroerende zaken en de vestiging van een hypotheek kunt u er terecht.