Bent u van plan om een huis te kopen of te verkopen? Dan is het belangrijk om te weten dat er speciale regels zijn die ervoor zorgen dat alles eerlijk verloopt. Ons kantoor kan u daarbij helpen.

Een notaris is iemand die ervoor zorgt dat alle papieren en afspraken goed geregeld worden. Als u bijvoorbeeld een huis wilt kopen, zorgt de notaris ervoor dat alle belangrijke documenten worden opgesteld en dat deze worden ingeschreven in een speciaal register (Kadaster).

De notaris controleert ook wie de echte eigenaar is van het huis en of er nog geld verschuldigd is aan de bank. Dit is belangrijk, zodat u zeker weet dat u de woning echt kunt kopen en dat er geen onverwachte problemen zijn.

Daarnaast zorgt de notaris ervoor dat het geld op een veilige manier wordt overgemaakt. Als u een huis koopt, betaalt u de koopsom en andere kosten, door het geld over te maken op een rekening van de notaris. De notaris bewaart dit geld veilig op een aparte rekening totdat alles in orde is. Pas als alles goed is gegaan, wordt het geld aan de verkoper gegeven.

Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Sleutels voor sleuteloverdracht.

Kraak heldere communicatie, met concrete advisering