Bedankt voor uw belangstelling voor ons kantoor! Vraag hier uw offerte aan. Na verzending ontvangt u zo spoedig mogelijk onze reactie.

U kunt bij ons eenvoudig een offerte aanvragen. In veel gevallen kunnen wij u vooraf een indicatie van het tarief geven. Soms is het echter lastig om direct een tarief te bepalen, vooral als we nog niet alle details besproken hebben. In dat geval stellen we het tarief tijdig met u vast, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Bij sommige aktes kunnen we u zelfs een korting bieden als u ze samen laat opstellen. Denk bijvoorbeeld aan het combineren van een leveringsakte met een hypotheekakte, of het opmaken van samenlevingscontracten en testamenten tegelijkertijd. Ook voor het oprichten van meerdere B.V.’s hebben we speciale kortingen beschikbaar.

Onze offerte voor de aankoop van een woning en/of het afsluiten van een hypotheek omvat ook alle bijkomende kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. We zorgen ervoor dat alle kosten duidelijk zijn, zoals we dat altijd doen.

Wanneer u een offerteverzoek via onze website indient, zullen wij in veel gevallen telefonisch contact met u opnemen.