Zelhem/Vorden, 25 januari 2024 – Op 1 februari a.s. gaan Notariskantoor Blankestijn uit Zelhem en Notariskantoor Hulleman uit Vorden samen verder als één team onder de naam Notariskantoor Blankestijn. Voor de cliënten van beide kantoren verandert er weinig. Beide kantoorvestigingen blijven op hun vertrouwde locatie open. Op de kantoorlocatie in Vorden verschijnt echter wel een nieuw gezicht, in de persoon van kandidaat-notaris mr. Astrid le Feber. Zij zal vanaf 1 februari een groot deel van de akten in Vorden passeren. Notaris mr. Gertjan Hulleman zal in de loop van de tijd zijn werkzaamheden afbouwen, maar blijft voorlopig nog wel aan het kantoor verbonden.

Deze samenwerking stelt ons in staat, aldus Gertjan Hulleman, om te voldoen aan de steeds complexere wet- en regelgeving en de groeiende eisen op het gebied van digitale systemen. Het samengaan is cruciaal voor het behoud van de notariële expertise in Vorden. Met de komst van mr. Astrid le Feber krijgen onze cliënten in Vorden een vertrouwd gezicht terug; zij is terug in de Achterhoek en heeft ruim dertig jaar ervaring in het notariaat, waarvan tien jaar in Vorden.

Notaris mr. Jeroen Blankestijn ziet tal van mogelijkheden in deze samenwerking. Door specialisaties te delen, kunnen we ook in Vorden weer een breed scala aan notariële diensten aanbieden. Dit betekent dat aktes die in Vorden worden gepasseerd, mogelijk in Zelhem worden voorbereid. De bereikbaarheid van beide kantoren wordt bovendien verbeterd, waardoor we efficiënter kunnen werken. Naast alle gebruikelijke notariële werkzaamheden biedt Notariskantoor Blankestijn ook mediation en scheidingsbemiddeling aan. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door mediator mr. Monique Nijland.